WHATSAPP
SERVİS KAYIT SORGULAMA
ÜRÜNLERİMİZ
Ürünlerimiz / ENJEKSİYON SİSTEMİ
Dizel Partikül Filtresi Temizleme Kiti
ÜÇLÜ KİMYASALLARIN UYGULAMA SIRASI VE KULLANIM DETAYLARI
9924 numaralı ürün aracın yakıt deposuna atılarak, partikül fitresi temizliği sırasında ve sonrasındaki ilk 200-300 km esnasında, içine atıldığı yakıtın yanma değerlerini yükselterek ve yakıt püskürtme sistemindeki başta enjektörler olmak üzere tüm parçalara ekstra bir yağlama ve kaydırıcılık sağlayarak partikül fitresi temizliğinin performansını ve verimini maksimize etmektedir.
9900 numaralı ürün ise partikül filtresi temizlemenin ana temizleme kimyasalı olup partikül filtresi üzerindeki kurum ve külleri partikül filtresinin sıcaklığını da katalizatör olarak kullanıp özel formüllü köpük tabakasına toplamaktadır.
Araç çalıştırıldıktan sonra son aşamada 9625 numaralı ürün kullanılır. Araç çalışır durumdayken, bu kimyasal emme manifoldu yolundan araca verilir. Bu ürün motorun yanma odası çeperlerinden geçerek aracın katalitik konvertörüne ulaşır. Kimyasal katalitik konvertörde temizlik yaptıktan sonra, partikül fitresine gelir ve buradaki 9900 no'lu ürünü nötralize ederek tüm kurum ve küllerin egzoz yoluyla dışarıya atılmasını sağlar.
GÖKAR OTOMOTİV


Web Tasarım Medyatör

Şeker Mh. 10. Sk No:9, Yeni Sanayi 38000 KAYSERİ

Tel : 0.352 332 21 41       Gsm : 0.537 408 20 19

E-posta : bilgi@gokarotomotiv.com