WHATSAPP
SERVİS KAYIT SORGULAMA
ÜRÜNLERİMİZ
Ürünlerimiz / ENJEKSİYON SİSTEMİ
Komple Dizel Yakıt Sistemi Koruma ve Temizleme Kimyasalı

Komple Dizel Yakıt Sistemi Koruma ve Temizleme Kimyasalı

Komple Dizel Yakıt Sistemi Koruma ve Temizleme Kimyasalı  (Ürün No: ECO-D001)

KULLANIM ALANLARI: Common Rail, Unit Pump, ADC, Epic / HDI, TDI, CDI, CRDI, XDI, DCI, CRD, TD6, CDTI, CRDI, D4D, JTD, TD4, DI-D, MZR-CD, MULTIJET)

ÖZELLİKLERİ: Yeni jenerasyon dizel yakıt sistemlerinde, yakıtın içinden geçtiği tüm parçaları temizler ve korur. Enjektörler, yakıt pompası, tüm yakıt hatları, yanma odası, motor valfleri ve supaplar ürünün özel deterjan bazlı formülü ile korunur ve temizlenir.Özellikle DİZEL PARTİKÜL FİLTRELİ ARAÇLARDA, partikül filtresinin kirlenmesini önleyici etkisi vardır. Katalitik konvertör ve dizel partikül filtresi bulunan araçlarda, filtrelerin tıkanmasını geciktirir. Yakıt ve egzoz sistemi komponentlerini korur. Yakıt ekonomisi ve sürüş konforu sağlar. Motor performansını artırır, zararlı gaz emisyonunu düşürür. Yakıt sistemi ve motorda biriken sakızımsı ve verniksi kurum birikintilerini temizler. Yakıt tankı içerisindeki suyu yapısına hapsederek, yakıtın geçtiği yerlerdeki korozyonu engeller.

FORMÜL: MotorVac – Carbon Clean patentli ve deterjan bazlı özel formülü ile California – ABD’de üretilmiş ve şişelenmiştir.
GÖKAR OTOMOTİV


Web Tasarım Medyatör

Şeker Mh. 10. Sk No:9, Yeni Sanayi 38000 KAYSERİ

Tel : 0.352 332 21 41       Gsm : 0.537 408 20 19

E-posta : bilgi@gokarotomotiv.com